Fest & Mingel

Stråkkvartett på mingel, fest, event och andra tillställningar

På denna sida kan du läsa om våra olika musikaliska festpaket för alla typer av tillställningar.

Fest- och Mingelmusik

Wulfson Quartet stråkkvartett är en stämningsskapare som ramar in er fest. Många väljer att skapa en atmosfär med stråkkvartett som gör att gästerna avslappnat kan stå och lyssna till musiken eller låta den vara bakgrundsmusik när de minglar runt bland de övriga gästerna. Vi anpassar oss efter lokal och önskemål så att vi kan leverera en lagom ljudnivå efter just ert önskemål. Det är oslagbart med livemusik vid festliga sammanhang och stråkkvartett är ett lätt sätt att skapa den rätta feststämningen!

Wulfson Quartet - Stråkkvartett för mingel och fest

Stråkkvartettrepertoar

Vi spelar ofta låtar enligt önskemål till de gäster som bevistar festen eller blandar och ger så att det finns musik som passar alla. Vår repertoar är bred och sträcker sig över de flesta musikgenrer som låter bra på stråkkvartett. Vi spelar bland annat klassiska pärlor som de flesta känner igen, filmmusik från de kändaste och mest älskade filmerna genom tiderna, visor, opera, poplåtar, folkmusik, jazz och musikal. Maila oss gärna för att få ta del av vår repertoarlista så kan ni välja och vraka och handplocka musik till just ert evenemang.

Wulfson Quartet - Stråkkvartett för mingel och fest

Stråkkvartett till middag

Wulfson Quartet Stråkkvartett bokas också som bakgrundsmusik för att skapa en skön atmosfär för era gäster även under middagen.
Andra bokar oss i WQ som en musikalisk höjdpunkt under middagen och bjuder sina gäster på en konsert med stråkkvartettmusik. Vi i Wulfson Quartet är även bokade att spela under middagen som ackompanjemang till allsång. Det går även att boka oss tillsammans med en sångare/sångerska som kan hjälpa till att leda allsången. Maila oss gärna för att få mer information om detta.

Wulfson Quartet - Stråkkvartett för mingel och fest

Stråkkvartett till dans

Wulfson Quartet stråkkvartett spelar på baler och bröllop där det behövs musik att dansa till. För det mesta så brukar många önska wienervalser och vanliga valser som går fint att dansa till. Ifall ni önskar en kontrabas för att förstärka klangen hos stråkkvartetten så samarbetar vi med fina musiker som vi jobbat med tidigare vid dessa sorters tillställningar. Det är oslagbart med livemusik vid denna typen av sammanhang och ett enkelt sätt att skapa den rätta feststämningen.

Wulfson Quartet - Stråkkvartett för mingel och fest