Företagspaket

Här kan ni läsa om våra olika företagspaket och vad de innehåller. Att bjuda sina anställda på "det lilla extra" är alltid uppskattat. Våra företagspaket innehåller olika mycket musik och är uppbyggda på flera olika sätt för att ni skall kunna välja, vraka och hitta något som passar ert företag eller företagsevent. Musik till morgonkaffe, Musikquizz eller Musik till sång är några utav de paket vi erbjuder. Läs mer om dem nedan. För mer information, frågor och bokning maila oss gärna: wulfsonquartet@outlook.com

I. Musik till morgonkaffet

Detta paket innehåller lugn och vacker musik som skapar en fin atmosfär, perfekt för era anställda att bara sitta och slappna av en stund. En meditativ stund där vi låter musiken och dess kraft skölja rent sinnet. Kanske har ni haft en hektisk period och vill bjuda era anställda på något speciellt? Vill ni exklusivt välja vilka stycken ni vill att vi kommer och spelar så går det fint annars så har vi några olika program färdiga för er att välja bland. Kontakta oss gärna för att ta del av dem.

Wulfson Quartet Musik till kaffet

II. Musikquiz

Detta program innehåller ett musikquiz, ett program med temat filmmusik. Vi spelar delar ur musiken till olika filmer, en del mer kända än andra, samtidigt som vi leder quizen, pratar och ger anekdoter samt intressant information om musiken och filmen. Vi har flera varianter på detta paket med olika svårighetsgrader. Är era anställda duktiga på musik så varför inte välja paketet med den tuffaste svårighetsgraden? Musikguiz är ett av våra mest populära företagspaket som passar de allra flesta.

Wulfson Quartet MusikQuiz

III. After work

Detta paket innehåller musik som lägger grunden för en härlig After Work. Ett perfekt sätt att avsluta veckan eller en arbetsdag på. Vi spelar popmusik som till exempel Gun´s and Roses "Sweet Child o´mine, Abbas "Money, money, money, musiken till serien Game of Thrones, Michael Jackssons "Black or White och många fler. Ni kan också välja musiken helt själva med hjälp av vår repertoarlista där ni handplockar vilka låtar ni vill höra till er After Work.

Wulfson Quartet After Work

IV. Karaoke och Sing along

I detta paket får ni chansen att sjunga till ackompanjemang från oss i stråkkvartetten tillsammans med en pianist. Paketet innehåller de skönaste schlagerlåtarna från Sveriges låtskatt från artister så som Ted Gärdestad, Jill Johnsson, Sonja Aldén, Shirley Clamp, Jan Johanssen och många fler. Ta chansen och få livemusik spelad till din Karaoke eller Sing along!

Wulfson Quartet Karaoke

V. Sånghäfte till fest

Detta program erbjuder dig som företagare ett lätt sätt att förhöja stämningen på företagsfesten. Vi i stråkkvartetten kommer och spelar till sånghäftet på festen. Vill ni att vi leder allsången så gör vi gärna det men paketet kan också bokas fristående då t ex. er toastmaster tar hand om snacket och vi tar hand om musiken. Vi skapar ett exklusivt sånghäfte till er fest eller evenemang i samråd med er.

Wulfson Quartet spelar till ert sånghäfte

VI. Mingelmusik/ Bakgrundsmusik

Detta underhållningspaket innehåller mingelmusik/bakgrundsmusik till fest eller övriga evenemang. Vi spelar blandad musik för att skapa stämning till t ex. fördrink. Detta paket är ett av våra mest populära. Vill ni även boka en sångerska/sångare till detta går det alldeles utmärkt. Vi samarbetar med professionella musiker och sångare i ett flertal olika genrer. För att läsa mer om våra samarbetspartners gå gärna in under fliken partners där ni kan se och höra dem.

Wulfson Quartet spelar mingelmusik

VII. Konsert

Detta musikaliska underhållningspaket innehåller konsert. Vi i stråkkvartetten Wulfson Quartet kommer och spelar ett konsertprogram, vi har många olika program att välja mellan. För att läsa mer om dem besök gärna vår flik som heter Program. Ett av våra mest bokade program heter: "Från Bach till Beatles" och innehåller något för alla, en blandning av musik från klassiska pärlor till stycken för finsmakaren. Ni kan också välja att sätta ihop ert eget program tillsammans med oss i stråkkvartetten.

Wulfson Quartet Konsertprogram