Tackkort

Här kan du läsa om vad våra brudpar tyckt om oss vid våra tidigare framträdande på bröllop:

Fotograf: Ingela Vågsund

Tusen takk for FANTASTISK musikk under seremonien og minglingen. Deres musikk berørte og begeistret, og skapte en magisk stemning i vårt bryllup. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med deres vakre musikk!

 

Mariann og Trond


”I found the Wulfson Quartet during our wedding planning a little over a year ago. From the moment I made contact with Jill, it was like we already knew one another. Jill was communicative, accommodating, thoughtful and professional throughout the entire process. Our vision was to have live music playing pop covers, putting a special little twist on the music for the wedding ceremony, cocktail hour and first dance. The Wulfson Quartet absolutely delivered on every level. They were the perfect touch to a perfect day. If we are ever in need of live music in the future, we will definitely be booking with the Wulfson Quartet.”

– The Turner-Alexandersson’s


Tack till Wulfson Quartet”Kjaere Wulfson Quartet!

Tusen takk for det fantastiske bidraget dere gjorde i vårt bryllup. Dere spilte så nydelig både i kirken og utenfor slottet og skapte en stemning som både vi og gjesterne syns var helt magisk.
Tusen takk igjen.

Hilsen fra Line og Ola”


 

Tack till Wulfson Quartet”Ett stort tack till Wulfson Quartet för att ni förgyllde vår dag! Ni skapade en otroligt bra och minnesvärd stämning både innan vigseln, under vigseln och till minglet på vår bröllopsfest. Er klass och ert engagemang är helt otroligt, det var en fröjd för oss och våra gäster att få lyssna på er.

Stort tack,
Christina och Victor”


Tack till Wulfson Quartet”Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde!
Det skapte så nydelig stemning med mingelmusikk før og etter vielsen, virkelig prikken over i’en på en slik magisk dag i utgangspunktet! For ikke å nevne under selve vielsen, kjempe flott musikk med Karin sin vakre stemme gjorde skikkelig inntrykk.
Mange av gjestene kom til oss senere på kvelden og sa at musikken var fantastisk!

All takk til Wulfson for profesjonell og nydelig opptreden. Anbefales på det sterkeste.

Lea og Simen”


Tack till Wulfson QuartetVi är extremt nöjda med att vi valde just Wulfson Quartet till vårt bröllop. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande och de fanns med längs hela vägen – från idé till utförande. Wulfson Quartet förgyllde vårt bröllop med: samlingsmusik i kyrkan, musik i kyrkan, utgångsmarsch, musik till brudskål och mingelmusik vid Råda Säteri. De var även behjälpliga med att ta fram ett vackert ackompanjemang till en låt som vi önskade i kyrkan.

Vi kan varmt rekommendera Wulfson Quartet till blivande brudpar – ni kommer inte att bli besvikna!

Therese och Fredrik


Tack till Wulfson Quartet”Vi valde att boka Wulfson Quartet för att sätta en guldkant på vårt bröllop och skapa en fin klassisk känsla för våra gäster. Vi blev verkligen inte besvikna! Alla gästerna tyckte att det var fantastiskt fin musik och en lyxig och genuin känsla. Vi hade redan valt ut musiken i förhand till bröllopet tack vare den digra repetoirlistan som finns att se och lyssna på, direkt på hemsidan. Rekommenderas varmt!

All lycka i framtiden, hälsa hela gänget!
MVH Lucinda och Mikael Prag-Dietrich”


Tack till Wulfson QuartetKjære dere i Wulfson.
Tusen, tusen takk for at dere spilte så vakkert for oss under vielsen på Thorskogs Slott!
Musikkinnslagene deres satte en ekstra spiss på både seremonien og minglingen etterpå.
Vi er så utrolig fornøyde med jobben dere gjorde på denne fantastiske sommerbryllupsdagen vår!
Mange hilsener fra Kristin og Bjørnar


Tack till Wulfson Quartet”Vi är så glada att Wulfson Quartet spelade på vårt bröllop! Det förgyllde såväl vigselceremoni som mingel. Våra gäster har uttryckt stor uppskattning av den levande musiken. Wulfson Quartet var proffsiga, tillmötesgående och kunde hjälpa oss med låtval. Vi rekommenderar dem verkligen ifall ni går i giftastankar! /Hanna och Tim”


Tack till Wulfson Quartet”Vi träffade er första gången på Roger och Tereses bröllop och kände att så proffsiga och skickliga som ni var så tvekade vi inte en sekund att vi ville anlita er till vårt bröllop. Och vi hade all tillit till er på själva bröllopsdagen att det skulle bli något utöver det vanliga även på vårt bröllop. Ni spelade inmarsch och sedan kompade ihop med två solosångare som blev helt magiskt! Vi vill tacka er för att ni förgyllde Våran dag och hoppas att ni kommer göra det för många många fler!

Med varma hälsningar Mirre och Zache”


Tack till Wulfson Quartet
Foto: Sara Ljunggren

”Tack Wulfson Quartet! Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är för att ni spelade på vårt bröllop. Det var så otroligt vackert och stämningsfullt. Tack också för all tid och engagemang som ni la på förberedelserna.

Ann-Sofie & Andreas”

 


Tack till Wulfson Quartet”Den 24:e augusti 2013 gifte vi oss i Eftra Kyrka utanför Falkenberg. Min frus största önskan var att ha en stråkkvartett och ni gjorde oss verkligen inte besvikna! Stämningen var helt magisk! Vi gick in till ’Pachebels kanon in D’, och jag kan fortfarande höra musiken när jag tänker tillbaka på det. Efter vigseln utanför kyrkan spelades ytterligare några musikstycken under tiden av gratulationer och fotografering. Ni överträffade våra förväntningar och vi är evigt tacksamma för att ni förgyllde vår stora dag!

Vänliga Hälsningar Henrik Andersson”


Tack till Wulfson Quartet”Kjaere dere i Wulfson Quartet Tusen takk för fantastisk fremföring, dere e bare så utrolig flinke och profesjonell. Dere samman med solosången til Matilda gjorde vigselen til bedre enn vi noen gang kunne förestilt oss. Ni gjorde det til ett minne for livet. Stort takk!

Beste hilsen Cathrine & Ingemar”


Tack till Wulfson Quartet”Ett stort tack till Wulfson Quartet för den underbara musiken ni spelade i samband med vår vigsel. Vi gifte oss utomhus på en brygga i Fiskebäckskil och det blev väldigt stämningsfullt med de vackra tonerna från er. Vi är så glada och tacksamma för all den tid ni lade ner på att få fram arrangemang till de stycken som vi önskade. Det blev svårt att hålla tårarna tillbaka när ni spelade ’All I ask of you’ direkt efter ringbytet och utgångsmusiken till ABBAs ’I do I do I do I do I do’ passade perfekt. Tack för att ni var med och förgyllde vår stora dag!

Vänliga hälsningar Samuel och Marika Hermansson”


Tack till Wulfson Quartet”Ett stort takk til Wulfson Quartet for FANTASTISK sang og musikk under vårt bryllop 9 juni 2012 på Thorskogsslott både under seremonien och mingelmusikk etterpå. Dere er profesjonelle og hjelpsomme, spesielt med tanke på våre musikvalg under seremonien og det var en god blandning i musikken, både moderne og klassik. Det var bare helt magisk och det overgikk alle våre forventninger. Dere er så flinke, helt strålande!

Vennlig hilsen Anne-Gro & Henrik”


Tack till Wulfson Quartet”Tack Wulfson Quartet för underbart vacker musik i samband med vårt bröllop. Ni spelade både före ceremonin i kyrkan under vigseln och vid festmottagningen och många av våra gäster har särskilt kommenterat musiken som något mycket stämningshöjande. För oss är musik något mycket viktigt och det betydde så otroligt mycket att ni spelade så vackert på vår stora dag. Er klass och professionalism är helt outstanding. Före vårt bröllop fick vi även mycket hjälp att välja musik och vi kände stor trygghet i att vårt bröllop skulle bli en dag att minnas med glädje för resten av våra liv. Stort tack till er!

Vänliga Hälsningar Terese Malmevik”


Tack till Wulfson Quartet”Vi gifte oss den 6e augusti 2011 på ’Bryggan under Bron’ i Göteborg. Till vårt bröllop anlitade vi Wulfson Quartet för att spela mingelmusik när gästerna anlände samt all musik till och för vigseln (inmarsch, ett stycke under vigseln samt musik att gå ut till). De spelade även till brudskålen efter vigseln. Vi kunde inte varit mer nöjda med vårt bröllop, och Wulfson Quartets insats var en mycket starkt bidragande orsak till det. Musiken var helt enkelt fantastisk och gjorde väldigt mycket för att höja stämningen på bröllopet. Inför vigseln var vi osäkra på vad vi ville ha för musik och hur det skulle kunna fungera, men vi fick god hjälp från kvartetten med att välja musik och även hur man kunde lägga upp det hela så att det blev stämningsfullt och roligt! Det slutade med att vi gick in till ’All you need is love’ och under vigseln spelades ’Av längtan till dig’. Fantastiskt vackert och helt perfekt för oss.

Vänliga Hälsningar Richard Wolff”


Tack till Wulfson Quartet
Foto: Eva Quirbach

”Stort tack för att ni i Wulfson Quartet förgyllde vår dag med underbar musik innan, under och efter vår vigsel. Tack för det engagemang och arbete ni lade ner för att vi skulle få gå ut ur kyrkan till tonerna av ’Sommaräng’. Vår dag blev precis så fin och minnesvärd som vi önskade.

Kramar Johan och Maria Nyström”

 


Tack till Wulfson Quartet
Foto: Stig Albansson

”Hei, og takk for den musikkfremtreden som dere ga oss ved vårt bryllup 29.juni 2011 på Thorskogs Slott! Bryllupsfesten ble holdt på Thorskogs Slott nær Lilla Edet / Kungälv. Vi hadde gleden av å ha Wulfsom Quartet til å spille under brudeskålen. Det fungerte fint, og var svært godt mottatt av alle gjestene. Musikken var utvalgte klassiske høydepunkter, samt iblandet noen mer moderne stykker tilpasset for strykekvartett. Wulfson Quartet var hjelpsom og fleksibel med hensyn til musikkvalg, og råd om sammensetning av musikkstykker for å få en god helhet av kvartettens fremtredende. Musikkunderholdningen fungerte svært godt i klassiske omgivelser av slottets fasader og park/plen under brudeskålen med champagne og jordbær. Ved brudeparets ankomst med hest og vogn, spilte kvartetten en versjon av Bryllupsmarsj av Felix Mendelsohn Bartholdy. Vi var særdeles fornøyd med musikkunderholdningen fra Wulfson Quartet, som både holdt høy musikalsk kvalitet og passet godt inn for anledning og omgivelser.

Med vennlig hilsen: Ola Karlsen”

 


Foto: Camilla Sundberg

”Tack för att ni i Wulfson Quartet spelade så fantastiskt vackert på vårt bröllop. Det var även så fint när ni spelade på Blomstermålas brygga och alla kommenterade hur duktiga ni var. Stort tack för att ni gjorde vår dag så magisk.

Kramar från Calle och Karin”