Samarbetspartners

Här kan du läsa om våra samarbetspartners som vi i stråkkvartetten Wulfson Quartet jobbar tillsammans med, sångare, sångerskor, skådespelare, fotografer, tonsättare, låtskrivare, arrangörer, ackompanjatörer och instrumentalister. Ni kan med fördel boka dem genom oss. Vill ni höra dem eller läsa mer om dem besök gärna deras respektive hemsidor se adress under varje person.

Karin Funk - Sång

Är en flitigt engagerad sångerska och show- & musikalartist.
Hon har studerat klassisk sång vid Ljungskile folkhögskola, Operastudion vid GöteborgsOperan och har en 3-årig kandidatutbildning i musikteater från Teaterhögskolan vid Göteborgs Universitet.
Karin har medverkat i musikalerna Sweeney Todd på Wermlandsoperan och Mary Poppins på GöteborgsOperan
där hon vid ett par tillfällen fick chans att axla huvudrollen.

Förra året återvände Karin till GöteborgsOperan för att då medverka i uppsättningen av musikalen Chess där hon var cover i den kvinnliga huvudrollen Florence.
Nu aktuell i showproduktionen "Made in America" på Cabaret Lorensberg.

Karin engageras ofta som sångerska vid vigsel- middags- och företagsevent.

Läs mer på www.karinfunk.se

Karin Funk

Stina Klintbom - Sång

Erfaren sångerska som bland annat jobbat som showartist, sjungit med storband och medverkat i musikaler och på visfestivaler. Stina fick Västanvinds Taubestipendium 2006 och vann Sveriges Radios tävling "Svensktoppen Nästa" i Göteborg 2010 med sitt band Stinas Visor.

Stina sjunger även i sånggruppen Smoke Rings Sisters och uppträde som Agnetha Fältskog i Abba-bandet Arrival.

Läs mer på www.stinak.se

Stina Klintbom

Sara Ljunggren - Sång

Sara Ljunggren slog igenom i musikalen "Mamma Mia!" på Cirkus i Stockholm där hon gjorde ensemble och var inhoppare för huvudrollen "Sophie". Hon medverkar både på svenska Mamma Mia-skivan samt på skivan för Hollywoodfilmen med Meryl Streep. Hon syntes senast bl.a i Stefan Odelbergs julshow på Åhaga i Borås. Nu är hon tillbaka i Göteborg och är en flitigt anlitad sångerska, med känslighet och vacker ton tar hon sig an det mesta i sångväg.

Sara är även medlem i jazz och swingtrion Smoke Rings Sisters.

Läs mer på www.saraljunggren.se

Sara Ljunggren

Matilda Jacobsson - Sång

Matilda har utbildat sig vid Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet. Hon är en erfaren sångerska-musikalartist med stor musikalisk genrebredd och sjunger allt från klassik musik till rock, musikal, folkmusik, gospel, pop, soul och schlager.

Hon har jobbat på musikalscener i Sverige i uppsättningar som Jesus Christ Superstar, Sound of Music, Chicago och West Side Story. Matilda är medlem i kammarkören Pro Musica och sjunger även i show-rockgruppen Miss Molly. Hon är även aktiv i musikteatersammanhang och har medverkat i uppsättningarna Medea och Romeo & Julia. Matilda är även medlem i musikteater-folkmusikgruppen Bruna Ögon och gästsjunger med gruppen Jaerv. Hon har tillsammans med Jaerv uppträtt på House of Sweden i Washington och på Svenska Ambassaden i New York.

2011 vann Maltilda Sveriges Radios musiktävling Svensktoppen nästa. Hon har sjungit bakom artister så som Laleh, Erik Saade, Chris Medina och Cindy Peters.

Läs mer på www.matildajacobsson.se

Matilda Jacobsson

Christina Larsson Malmberg - Sång

Christina är en klassisk sopran med förkärlek till barock, renässans och medeltid. Hon är ofta anlitad som solist i mässor och oratorier med orkestrar runtom i Norden. Bland annat har hon sjungit sopranpartierna i Bach´s Johannespassionen, Händels Messias, Pergolesis Stabat Mater, Scarlettis Stabat Mater och Vivalids Gloria, med orkestrar som Drottningholms Barockensemble, Stockholm Baroque Band, Lunds Stadsorkester m. fl. Hon har även samarbetat med nutida, svenska kompositörer och fått flera verk tillägnade sig, uppträtt i experimentella performance-sammanhang och gett ut en skiva med egna sånger.

Christina har tagit diplomexamen i sång vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn och vid Collegium Musicum på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon har belönats med många stipendier exempelvis Kungliga Akademiens samt tävlat i semifinal i Solistpriset 2010.

Läs mer på www.christinalarsson.se

Christina Larsson

Malin Lönroth - Sång

Malin är en sångerska med stor musikalisk genrebredd, med tonvikt på jazz, pop pch musikal och hon har många års erfarenhet som sångerska. Malin har sjungit i flertalet ensembler så som MLQ Jazz Quintet, Åmål Big Band, och showgruppen Sisters of Sucsess. Dessutom anlitas hon ofta som solist på bröllop, dop och begravningar. Malin jobbar även som sång-och musikpedagog. Hon är utbildad vid Musikhögskolan Ingesund i Värmland.

Malin Lönroth

Jenny Willén - Sång, Tonsättare, Låtskrivare, Poet

Egensinnig sångerska och kompositör. Jenny är erkänd för sitt sätt att kombinera text och musik och för sin förmåga att underhålla en publik. Hon är bland annat utbildad på Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet där hon studerade det individuella musikerprogrammet. Jenny har lång erfarenhet som sångerska och kompostör, låtskrivare, poet och är även anlitad som krönikör. Jenny har erhållit flera stora stipendier bland annat Göteborg Stads Kulturstipendium samt Västra Götalands Kulturstipendier. Jenny har också turnérat samt spelat in egna skivor.

Läs mer på jennywillen.wordpress.com

Jenny Willén

Björn Larsson - Sång

Studerade vid Musikhögskolan i Göteborg, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn, Operahögskolan i Stockholm samt privat för Mr Jonathan Morris i Lugano Schweiz. Efter vinst i den internationella sångtävlingen "Schlossoper Haldenstein" i Schweiz debuterade han i titelrollen i Mozarts Don Giovanni. Björn har framträtt som gästsolist vid många operahus och festivaler runt om i Europa. Han har också en bred repertoar av visor, musikalsånger och är även anlitad som konsertsångare, omfattande alla stora oratoriepartier av Brahms, Mozart, Bach, Fauré, Rossini, Orff m. fl. Björn har också sjungit titelrollen i "Porgy and Bess" vid Göteborgs Konserthus.

Björn Larsson

Niklas Oveborn - Sång

Niklas är en mångsidig sångare med personlig stil som har varit flitigt anlitad de senaste 15 åren. Han utbildade sig på balettakademins musikallinje och har efter det medverkat i flera musikalproduktioner och varit med i shower runt om i världen. Niklas är även en välanlitad körsångare som har stått bakom flera av Sveriges stora artister på välkända scener runt om i Sverige samt har spelat på de legendariska hotellen Burj Al Arab i Dubai och Emirates Palace i Abu Dhabi. I slutet av 2011 släpptes den första skivan Niklas eget material. Nu är han bofast i Sverige igen och gör mycket bröllop, begravningar, små mingel och stora konserter, ibland själv med gitarr och ibland i större sättningar.

Niklas Oveborn

Thomas Andersson - Gitarr

är en gitarrist som sedan 11 år tillbaka är bosatt i Göteborg. Våren 2004 avslutade han sina studier på Artisten, Musikhögskolan vid Göteborgs Universitet där han gick musikerutbildningen och studerade klassisk gitarr. Sedan dess jobbar han som musiker, sångare och skådespelare i olika sammanhang. Flitigt anlitad av Liseberg, Casino Cosmopol och Thomas är även sedan 2011 allsångsledare för nya Göteborgssuccén "Allsång på spåret".

Läs mer på www.myspace.com/thomasandersson

Thomas Andersson

Vi i Wulfson Quartet tycker det är fantastiskt att spela och Självklart har vi, tycker vi, världens bästa jobb och vi brukar få höra att det märks. Tveka inte att ta kontakt med oss i Wufson Quartet för mer information, priser och bokning:

wulfsonquartet@outlook.com