Samarbetspartners

Här kan du läsa om våra samarbetspartners som vi i stråkkvartetten Wulfson Quartet jobbar tillsammans med, sångare, sångerskor, skådespelare, fotografer, tonsättare, låtskrivare, arrangörer, ackompanjatörer och instrumentalister. Ni kan med fördel boka dem genom oss. Vill ni höra dem eller läsa mer om dem besök gärna deras respektive hemsidor se adress under varje person.

Karin Funk - Sång

Sångerskan, musikalartisten och konferencieren Karin Funk är uppvuxen i Alingsås, bosatt i Göteborg och har världen som arbetsfält.
Hon är utbildad musikalartist vid musikalprogrammet på Teaterhögskolan / Högskolan för Scen och Musik ”Artisten” i Göteborg. Innan Teaterhögskolan studerade Karin klassisk sång vid Ljungskile Folkhögskola samt Operastudion i Göteborg.

Hon har medverkat i musikalklassikerna Mary Poppins och Chess på GöteborgsOperan,
The Phantom of the Opera och Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm.
Hon har gjort rollen Svetlana i Chess in Concert i Arena Vänersborg.
Karin har medverkat i musikaluppsättningarna Sweeney Todd och En gentlemans handbok i kärlek och mord på Wermland Opera samt det nyskrivna verket Camera - musikalen om Ingrid Bergman på Teater Spira.
Hon är en flitigt engagerad solist i konsertsammanhang, frontsångerska och showartist i kända showproduktioner och har medverkat i och producerat otaliga företagsevent. Karin medverkade i den hyllade konsertproduktionen Thank you for the music - en hyllning till Björn och Benny, som spelades på konserthus runtom i Sverige. Hon anlitas ofta även som konferencier i olika sammanhang såsom vid stora galor och banketter.

Karin är aktuell som en av de fyra frontsångerskorna i showproduktionen Queens - a tribute to the music of Queen som spelas runtom i landet.
Hon har släppt två egenskrivna singlar: Take Wing och Alltid nära dig.

Läs mer på www.karinfunk.se

Karin Funk

Negar Zarassi - Sång

Den svensk-iranska stjärn­sopranen Negar Zarassi har med sin varma och uttrycksfulla röst berört miljontals med sin sång. Oavsett om det är stora tv-produktioner med miljonpublik eller en liten scen med intimt upplägg når hon fram till åhörarnas hjärtan. Negar har en otrolig förmåga att på ett mycket personligt sätt bjuda in till en gemenskap och ett både tänkvärt och underhållande samtal. Med sitt fylliga sound och sin unika närvaro har hon engagerats som solist av bland annat Göteborgs Symfoniker, Göteborg Wind Orchestra och Malmö Opera. Efter sin medverkan i Persia's got Talent hösten 2020 blev hon internationellt känd för den iranska diasporan och Negar har det senaste året varit en stark röst för de iranska kvinnornas kamp för frihet. I samband med konungens besök i Göteborg sommaren -23 valdes hon ut att sjunga som solist innan hans tal vid Börshuset och hennes solokonserter på Storan och Stenhammarsalen i Göteborg under hösten -23, blev snabbt slutsålda.

"I det fria" med Negar Zarassi i samband med Kungens firande i Göteborg 2023

 

Karin Funk

Carl-Johan de Neergaard

Carl-Johan är sångare, dansare och skådespelare med 20 års erfarenhet inom musikal-branschen med roller som Danny i Grease och Sam i Mamma Mia. C-J erfarenhet inom musikaler sträcker sig från Chicago, Grease och Mamma Mia till Cats, Sunset Boulevard och Saturday Night Fever i länder som Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Schweiz och förstås Sverige!

C-J är även regissör och koreograf för musikaler, revyer och shower och har skrivit ett par kortfilmer och medverkat själv i några kortfilmer, plus dansare bakom artister i Mello!

C-J har några egenhändigt skrivna låtar på Spotify inklusive två hyllningslåtar till hans bror Peter och hans dotter Hilma, lyssna gärna på ”Brother” och ”Regbågsbarn”! C-Js specialitet är dock stora och pampiga låtar som Körbergs ”Anthem” och ”Stad i ljus”.

Sommaren 2023 hade han äran att få sjunga med Wulfson Quartet för första gången och då framföra ”My heart is yours” som var med i norska Mello framförd av Didrik Solli-Tangen!

Carl-Johan de Neergaard

Stina Klintbom - Sång

Erfaren sångerska som bland annat jobbat som showartist, sjungit med storband och medverkat i musikaler och på visfestivaler. Stina fick Västanvinds Taubestipendium 2006 och vann Sveriges Radios tävling "Svensktoppen Nästa" i Göteborg 2010 med sitt band Stinas Visor.

Stina sjunger även i sånggruppen Smoke Rings Sisters och uppträde som Agnetha Fältskog i Abba-bandet Arrival.

Läs mer på www.stinak.se

Stina Klintbom

Sara Ljunggren - Sång

Sara slog igenom i musikalen Mamma Mia! på Cirkus i Stockholm där hon spelade i ensemblen och var inhoppare i huvudrollen ”Sophie”. Sedan dess har hon haft huvudroller i stormusikaler som Singin´ in the Rain och Sugar - I hetaste laget. Dessutom är hon en av körsångarna i Hollywoodfilmen Mamma Mia! Och en av originalmedlemmarna i Smoke Rings Sisters.

Med en mjuk sopranstämma, vacker ton och musikalisk känsla tar hon sig an finstämda arrangemang tillsammans med Wulfson Quartet.

Hon går dessutom att hyra in som fotograf under event och konserter.

Läs mer på www.saraljunggren.se

 

Sara Ljunggren

Matilda Jacobsson - Sång

Matilda har utbildat sig vid Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet. Hon är en erfaren sångerska-musikalartist med stor musikalisk genrebredd och sjunger allt från klassik musik till rock, musikal, folkmusik, gospel, pop, soul och schlager.

Hon har jobbat på musikalscener i Sverige i uppsättningar som Jesus Christ Superstar, Sound of Music, Chicago och West Side Story. Matilda är medlem i kammarkören Pro Musica och sjunger även i show-rockgruppen Miss Molly. Hon är även aktiv i musikteatersammanhang och har medverkat i uppsättningarna Medea och Romeo & Julia. Matilda är även medlem i musikteater-folkmusikgruppen Bruna Ögon och gästsjunger med gruppen Jaerv. Hon har tillsammans med Jaerv uppträtt på House of Sweden i Washington och på Svenska Ambassaden i New York.

2011 vann Maltilda Sveriges Radios musiktävling Svensktoppen nästa. Hon har sjungit bakom artister så som Laleh, Erik Saade, Chris Medina och Cindy Peters.

Läs mer på www.matildajacobsson.se

Matilda Jacobsson

Oskar Sternulf-Gleditsch

Oskar Sternulf-Gleditsch är skådespelaren och musikalartisten som även jobbar som författare, dramatiker och producent. Blott 22 år ung, våren 2007, tog han examen från den 3-åriga artist- och musikalutbildningen Performing Arts School (Dansforum) i Göteborg. Sedan dess har han medverkar i musikaler, shower, teateruppsättningar och flertal reklam- och TV-produktioner. Han anlitas flitigt till kyrkouppdrag med fokus på en berättande sånggestaltning.

Utöver artisteriet driver Oskar sitt eget företag Sternulfs Nöje AB med främsta fokus på klassrumsanpassade föreställningar. Hans engagemang har gjort att han blev tilldelad Regnbågspriset 2020 av RFSL Stockholm. Utöver detta var han en av fem slutkandidater till Raoul Wallenbergpriset 2022 och BaSta-priset 2024 och har under åren tagit emot ett 20-tal andra kulturpriser.

Webbplats: oskarsternulf.se
Instagram: @sternulf.se

Oskar Sternulf-Gleditsch

Christina Larsson Malmberg - Sång

Christina är en klassisk sopran med förkärlek till barock, renässans och medeltid. Hon är ofta anlitad som solist i mässor och oratorier med orkestrar runtom i Norden. Bland annat har hon sjungit sopranpartierna i Bach´s Johannespassionen, Händels Messias, Pergolesis Stabat Mater, Scarlettis Stabat Mater och Vivalids Gloria, med orkestrar som Drottningholms Barockensemble, Stockholm Baroque Band, Lunds Stadsorkester m. fl. Hon har även samarbetat med nutida, svenska kompositörer och fått flera verk tillägnade sig, uppträtt i experimentella performance-sammanhang och gett ut en skiva med egna sånger.

Christina har tagit diplomexamen i sång vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn och vid Collegium Musicum på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon har belönats med många stipendier exempelvis Kungliga Akademiens samt tävlat i semifinal i Solistpriset 2010.

Läs mer på www.christinalarsson.se

Christina Larsson

Malin Lönroth - Sång

Malin är en sångerska med stor musikalisk genrebredd, med tonvikt på jazz, pop pch musikal och hon har många års erfarenhet som sångerska. Malin har sjungit i flertalet ensembler så som MLQ Jazz Quintet, Åmål Big Band, och showgruppen Sisters of Sucsess. Dessutom anlitas hon ofta som solist på bröllop, dop och begravningar. Malin jobbar även som sång-och musikpedagog. Hon är utbildad vid Musikhögskolan Ingesund i Värmland.

Malin Lönroth

Jenny Willén - Sång, Tonsättare, Låtskrivare, Poet

Egensinnig sångerska och kompositör. Jenny är erkänd för sitt sätt att kombinera text och musik och för sin förmåga att underhålla en publik. Hon är bland annat utbildad på Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet där hon studerade det individuella musikerprogrammet. Jenny har lång erfarenhet som sångerska och kompostör, låtskrivare, poet och är även anlitad som krönikör. Jenny har erhållit flera stora stipendier bland annat Göteborg Stads Kulturstipendium samt Västra Götalands Kulturstipendier. Jenny har också turnérat samt spelat in egna skivor.

Läs mer på jennywillen.wordpress.com

Jenny Willén

Björn Larsson - Sång

Studerade vid Musikhögskolan i Göteborg, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn, Operahögskolan i Stockholm samt privat för Mr Jonathan Morris i Lugano Schweiz. Efter vinst i den internationella sångtävlingen "Schlossoper Haldenstein" i Schweiz debuterade han i titelrollen i Mozarts Don Giovanni. Björn har framträtt som gästsolist vid många operahus och festivaler runt om i Europa. Han har också en bred repertoar av visor, musikalsånger och är även anlitad som konsertsångare, omfattande alla stora oratoriepartier av Brahms, Mozart, Bach, Fauré, Rossini, Orff m. fl. Björn har också sjungit titelrollen i "Porgy and Bess" vid Göteborgs Konserthus.

Björn Larsson

Niklas Oveborn - Sång

Niklas är en mångsidig sångare med personlig stil som har varit flitigt anlitad de senaste 15 åren. Han utbildade sig på balettakademins musikallinje och har efter det medverkat i flera musikalproduktioner och varit med i shower runt om i världen. Niklas är även en välanlitad körsångare som har stått bakom flera av Sveriges stora artister på välkända scener runt om i Sverige samt har spelat på de legendariska hotellen Burj Al Arab i Dubai och Emirates Palace i Abu Dhabi. I slutet av 2011 släpptes den första skivan Niklas eget material. Nu är han bofast i Sverige igen och gör mycket bröllop, begravningar, små mingel och stora konserter, ibland själv med gitarr och ibland i större sättningar.

Niklas Oveborn

Thomas Andersson - Gitarr

är en gitarrist som sedan 11 år tillbaka är bosatt i Göteborg. Våren 2004 avslutade han sina studier på Artisten, Musikhögskolan vid Göteborgs Universitet där han gick musikerutbildningen och studerade klassisk gitarr. Sedan dess jobbar han som musiker, sångare och skådespelare i olika sammanhang. Flitigt anlitad av Liseberg, Casino Cosmopol och Thomas är även sedan 2011 allsångsledare för nya Göteborgssuccén "Allsång på spåret".

Läs mer på www.myspace.com/thomasandersson

Thomas Andersson

Vi i Wulfson Quartet tycker det är fantastiskt att spela och Självklart har vi, tycker vi, världens bästa jobb och vi brukar få höra att det märks. Tveka inte att ta kontakt med oss i Wufson Quartet för mer information, priser och bokning:

wulfsonquartet@outlook.com