Bröllop och fest

Stråkkvartett på bröllop och fest

Här kan du läsa om våra specialutformade Bröllopspaket för bröllop, vi har utformat fyra stycken paket i samråd med våra brudpar. För att läsa mer om dem så klicka gärna på fliken Bröllopspaket i listen ovan. På denna sida kan ni läsa om våra tips och råd kring hur man väljer musik till sin vigsel. Få svar på frågor som "-Vilken är den vanligaste bröllopsmusiken"? samt hur man använder musik som stämningsskapare vid olika delar av bröllopsdagen. Ni kan även läsa om vad våra brudpar tyckt via deras tackkort och mycket mycket mer...

Wulfson Quartet - Stråkkvartetten till ert bröllop

Hur väljer man musik till sitt bröllop?

Vi i Wulfson Quartet stråkkvartett utgår från Göteborg men spelar såklart även på bröllop utanför Göteborg, allt från Ystad till Haparanda. WQ har många års erfarenhet av musikunderhållning vid bröllop och andra stora festligheter.Viktigast tycker vi är att man får det precis som man vill ha det. Det finns inga måsten, detta är Er stora dag och inget kan gå fel. Vissa brudpar väljer traditionell bröllopsmusik med välkända stycken som Mendelssohns Bröllopsmarsch, Wagners Bröllopsmarsch och Pachelbel's Kanon och andra väljer låtar som Beatles: All You Need Is Love, filmmusiken till Sagan om ringen eller Änglagård. Kanske har ni en låt som betyder något speciellt för just er två och vill använda den vid er vigsel? Vi samarbetar med professionella arrangörer som gärna arrangerar upp er låt för stråkkvartett. Ta gärna kontakt med oss så ordnar vi detta för er.

Vi välkomnar alla typer av musikval så länge vår professionella bedömning avgör att den kommer göra sig fint på stråkkvartett. Vissa låtar passar bättre än andra om man gifter sig i kyrkan, där man kan tänka - hellre Stairway to Heaven än Highway to Hell, men den mesta musiken brukar fungera fint.

Wulfson Quartet Stråkvartetten till ditt bröllop

Sångare / Sångerska på vigseln

Kanske finns det någon i er närhet som är bra på att sjunga och vill sjunga under vigseln? Vi i Wulfson Quartet välkomnar samarbete och ackompanjerar gärna till sång. Vi samarbetar också med professionella sångare/sångerskor och andra instrumentalister ifall ni vill använda er av våra kontakter.
Tänk på att vara ute i god tid när det gäller bokningen av musiken. Professionella musiker har ofta engagemang lång tid i förväg och vill ni att vi skall kunna boka efter era önskemål så är det viktigt att lägga bokningen i tid. Vad ni än vill välja så hjälper vi i Wulfson Quartet er med musiken. Allt är möjligt!

Wulfson - Stråkkvartetten till ert bröllop

Den allra vanligaste bröllopsmusiken

Mendelssohns Bröllopsmarsch
Wagners Bröllopsmarsch
Pachelbels Kanon i D
All You Need Is Love / Beatles
För Kärlekens Skull / Ted Gärdestad
Gabriellas sång ur Så som i Himmelen / Stefan Nilsson
Av Längtan Till Dig / Åsa Jinder
I Folkviseton / Torgny Björk
Kärleken Förde Oss Samman / Ulf Lundell
Fields Of Gold / Sting
Sommaräng Ur filmen Änglagård / Björn Isfält

Wulfson - Stråkkvartetten till ert bröllop

Bröllopsmingel / Bakgrundsmusik till Brudskål

Många väljer att ha bakgrundsmusik efter vigseln vid fördrinken innan bröllopsmiddagen. Det brukar vara stämningsfullt och är något vi i Wulfson Quartet rekommenderar. Bröllopsmusik skapar en fin stämning utan att överrösta så att gästerna kan samtala samtidigt som de kan slappna av och bara lyssna på musiken om de så önskar. Eftersom vi i Wulfson Quartet har lång erfarenhet av att spela vid bröllop och andra festligheter så finns det en bred repertoar att välja mellan. Maila oss gärna för att ta del av vår repertoarlista så att ni kan handplocka de låtar ni vill ha till just er vigsel och fest.

Wulfson Quartet stråkkvartetten till ert bröllop